Nadina

Nadina

Saturday 28 February 2015

Un mărţişor de Dragobete!



 
„Măsura potrivită în dragoste este să iubeşti fără măsură.” -  Sfântul Augustin



24 februarie este început de primăvară, ziua când natura se trezeşte la viaţă, ursul iese din bârlog, păsările îşi caută cuiburi şi ciripesc despre iubire, omul fiind invitat să participe la reînvierea naturii, să iubească şi să primească dragostea cu sufletul deschis.
De aceea, alături de elevii clasei a V-a A de la Şcoala Gimnazială Secusigiu am dorit să întâmpin primăvara cu dragoste în suflet, cu gânduri bune despre şi cu ceilalţi, cu frumos şi culoare, cu mărţişoare.
Astfel, am confecţionat fiecare dintre noi câte un mărţişor asociat sărbătorii străvechi Dragobete şi am realizat o expoziţie cu mărţişoarele pe care le-am confecţionat din diverse materiale: hârtie, mărgele, paiete. Acestea au fost personalizate cu gânduri despre primăvară sau fotografii ale copiilor.
Elevii au lucrat în echipe şi au dat dovadă de unitate, de o bună colaborare în cadrul echipelor din care au făcut parte. Acest lucru certifică dragostea lor unii pentru alţii, dorinţa de frumos, armonie şi sensibilitate.
Deşi primăvara este doar la debut, sperăm că ne va aduce numai lucruri minunate, menite să ne sensibilizeze şi mai mult sufletul şi să ne facă să trăim într-o armonie deplină unii cu ceilalţi. Acesta este şi mesajul primăverii: lumină, armonie, dragoste – cu şi pentru ceilalţi!
Vă dorim o primăvară frumoasă, senină, cu sănătate şi realizări! 

Elevii clasei a V-a A şi prof. diriginte Szakacs Nadina Maria




































 

2 comments:

  1. O primavara frumoasa, cu zambete, impliniri si voie buna! Felicitari!

    ReplyDelete
  2. Mulţumesc frumos,Bogdan! O primăvară asemenea!

    ReplyDelete