Nadina

Nadina

Tuesday 16 March 2010

Boy, you set me free...


Acest articol este special conceput pentru acei băieţi care ne fac să ne simţim super speciale şi mai mult decât atât: iubite!! Pentru băieţii care ne sunt alături şi ne pot sfătui în vreo problemă existenţială ivită din senin şi căreia oricât am încerca nu reuşim să îi dăm de capăt.

Pentru băieţii care reuşesc să ne însenineze viaţa chiar printr-o glumă mai neinspirată. Cei care se străduiesc să vadă măcar o sforţare de zâmbet pe chipul nostru.
Pentru băieţii care poate ne cărau din obişnuinţă ghizdanul când mergeam către casă. Cei care ne invitau la suc cu scopul de a înlătura un rival. Cel care ne promitea luna şi soarele deşi era conştient total de greutatea îndeplinirii unei astfel de promisiuni.

Pentru băieţii care ne puneau în păr coroniţe împletite din păpădii. Cei care ne ofereau inele din iarbă. Cei care ne puneau piedică pentru ca mai apoi să sară în ajutorul nostru. Cei care nu ne scăpau o clipă din ochi, care ne făceau zilele „amare” – dar asta tot de dragul nostru :)
Pentru băieţii care inventau diverse pretexte, doar ca să ne stea prin preajmă. Cei care ne făceau conştiincioşi temele la materii tehnice. Cei care ne ofereau în dar un mărţişor. Cei care ne ofereau un ghiocel drept simbol al primăverii.

Pentru băieţii care ne bulgăreau iarna, iar asta pentru că noi le ofeream prilejul :P
Cei care ne sorbeau fiecare cuvânt, ne adulmecau fiecare privire...cei care ne măsurau fiecare pas, tânjeau după fiecare părticică din noi. Pentru cel care îmi creiona portretul, pentru cel care îmi visa ochii...pentru cel care îmi săruta buzele în vise şi nu se mai desprindea de vis...

Pentru băiatul care mi-a stârnit interesul ani la rând...pentru prima iubire neîmpărtăşită...pentru prima iubire împărtăşită...pentru băiatul ce m-a acceptat ca parte integrantă în viaţa lui...

Pentru el: prietenul, iubitul, criticul, supăratul, misteriosul, şarmantul, visătorul, optimistul, seducătorul, convingătorul, pesimistul, şovăielnicul, irezistibilul, unicul... pentru cel care nu recunoaşte dar mă iubeşte, pentru cel care mă iubeşte dar îl simt ca pe un frate, pentru cel care mă încântă, pentru cel care îmi alimentează vise, pentru cel pe care îl simt suflet pereche dar e departe, pentru cel interzis care este şi nu este în acelaşi timp, pentru cel mereu în căutare, pentru cel pe care-l iubesc şi inima nu-l uită, pentru cel care m-a amăgit, pentru cel care mi-a frânt inima cândva...pentru toţi, care deopotrivă, au avut însemnătate cândva!!

Pentru băiatul care nu poate sta deoparte, care stăruie să mă caute încă, pentru cel pe care nu-l pot ocoli cu privirea, pentru cel ce încă cuvintele de pe buze îmi soarbe...pentru cel hotărât să-mi rămână prieten o viaţă...pentru cel pe care nu aş rezista să îl văd la braţ cu o alta...pentru cel destinat mie de ursitoare...pentru cel neîntâlnit încă...

Pentru băieţi, fără de care, lumea ar fi insipidă...cerul ar reflecta doar jumătate din strălucirea-i...fără de care glumele n-ar avea haz, slăbiciunile n-ar avea sens, iubirea n-ar exista, prietenia ar fi banală, sărutul imposibil, dorinţa de neconceput... pentru voi, Feţi Frumoşi ai timpurilor, pentru voi bate uneori sacadat inima şi tot pentru voi ni se umplu ochii de lacrimi.
Mulţumim că ne încununaţi cu prezenţa voastră zilnică!! Bărbatul e cel mai bun prieten al meu, tovarăş capabil să mintă în dragoste, dar în prietenie niciodată :)

1 comment:

  1. Eu cred ca raspunsul este "da", dar cata lume printre randuri si cate amintiri frumoase...

    Uneori ne ajuta sa ne detasam de ceea ce se intampla in jur si pot aduce zambete nostalgice pe buzele noastre, dar si lacrimi de amintiri ale zileor frumoase care au fost si nu se mai intorc...

    Ce ne-a mai rasmas sunt visurile noastre, de care nu a auzit aproape nimeni. Si multi nu le inteleg... Hai sa visam impreuna!

    ReplyDelete